beautiful green eyes

it's goin down Down :=)

teisipidi öelduna, ei oskagi nagu kirjeldada. spin it around, spin that money around.
outta control, wud please somebody help me? aint givin up my crown, around around, u spin my head right round, when u go down down down :)

teisisõnu, on mingi 26-30kraadi väljas ja kevad puhkus. päike sillerdab, ja irw ma isegi muretsesin endale telefoninumbri. kas pole mitte tore. i dont kill mics, i bring em back to life. ehk siis ma ei kuula endiselt seda, mida peaksin, vaid seda mis meeldib. ill bring it right back, ja viimasel ajal on mu playlistid ka mp3na saadaval box.neti vahendusel, niiet ainult vaja abi paluda, ja kõik stiilne ja vintage tuleb sinu juurde joggides, cos we play along we dont jog along, eksole live-õud. do we know dat btw?
is this hate or is it love????
shud we just keep on walkin, and just dont know it all?? or??
i wud recommend take a bow and fly away to the canaries, or texas AM lol, irw mis tuetab mulle meelde, ainult lÖbusaid aegu, irw kanja baby. kuidas veel, kuidas veel, ise ka ei usu oma uduseid silmi. ei teglt meie meeskond on heal tasemel, ja selle ncaa me ühel heal päeval ka kinni paneme, lihtsalt seekord läks ära. happyness was GONE , irw once and for all, lollakas.
dont remember to remember, sest kõikjal algab ring algusest peale. ja pealegi, I just wanna have fun and be cool. hmm. filmi elamused, pursuit of happiness ei olnud eriline pomm, seega jätame selle rahule, küll aga oli hea blackball, naeru oli ja pisaraid EI olnud, :D:D muhaahhaa
ja muideks corona light on sitaks parem kui extra, et siis teadmiseks.
U invited me, öösel kell 2 on mulle juba nagu tavaks saanud. iseendale laulu laulda, ja niisama tennisereketeid puruks visata, irw jaaaa, see oli naljakas. aga muide, houston ei olnud üldse äge linn, ja college station oli samamoodi vihmame, küll aga sai seal nalja niiet vähe ei ole, mõtlema isegi ei pane. peol oli kahjuks ka üks suuremat sorti mehhiko tsikk, irw,...i just fell in love, heavily, tahaks talle kõik oma lood pühendada ja kõik oma oksesarved ka irw,,...öööääk...because u invited me , thats why !!!
you never know right, absolutely.
umm...nujaa siis...see nädal ongi lebo noh. aga krt siis hakkame kütma ka, ja juba kolme nädala pärast ongi esimene väliskargamine, jällegi teksases,....
oi kui kiire hakkas,,,
tsau....
ahjaa playlisti panen ka üles....

Comments